EVOLUTIONARY COACHING 

to support leaders in building values-driven organisations and values-driven societies.

 

Soms ervaren we afstand tussen succes, gekoppeld aan behaalde resultaten en wezenlijke gevoelens van vervulling. Dan kan het zinnig zijn om een gesprek aan te gaan over waardes en datgene wat jou als leider en  je organisatie verder brengen kan.

 

De Cultural Transformation Tools (CTT)  zijn ontwikkeld door het Barrett Values Centre en behoren tot de meest diepgaande  culturele  meet- instrumenten die beschikbaar zijn op de markt. Met behulp van het '7 levels of Consciousness model',  kan  persoonlijke transformatie meetbaar gemaakt worden en in lijn gebracht met de culturele transformatie waarop jij als leider wilt inzetten.

Het gaat om een waarde gedreven benadering, waarmee een diepgaand persoonlijk en professioneel transformatieproces wordt gefaciliteerd.

 

Evolutionaire coaching biedt inzicht in de stadia van psychologische ontwikkeling, die doorlopen zijn en wat er nog in het verschiet ligt. Het evolutionaire perspectief zorgt voor een heldere kijk op je persoonlijke en professionele leven want behoeftes en waardes veranderen nu eenmaal naarmate wij ons ontwikkelen. Je gaat  je richten op mogelijkheden die niet alleen leiden tot het vervullen van jouw directe behoeftes,, maar er vooral voor zorgen dat er aan je toekomstige behoeftes kan worden voldaan. Het denken vanuit dit kader  laat  je ook zien in welk stadium jouw organisatie zich bevindt en maakt duidelijk  of de omgeving waarin jij je beweegt, bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

 

 

 

 

 

            "Values are much more than 'what is important', they are the energetic drivers of our aspirations and intentions.

They are the source of all human motivations and decision-making."                  

Richard Barrett

 

Julia Blauwkuip

Van Ruisdaelstraat  2

6814 KX  Arnhem

+31(0)6 2240 6276

julia@blauwkuip.info