EVOLUTIONARY COACHING 

'to support leaders in building values-driven organisations and values-driven societies'

 

Soms ervaren we afstand tussen succes, gekoppeld aan behaalde resultaten en wezenlijke gevoelens van vervulling. Dan kan het zinnig zijn om een gesprek aan te gaan over waardes en datgene wat jou als leider en  je organisatie verder brengen kan.

 

Evolutionary Coaching, ontwikkeld door Richard Barrett, biedt inzicht in de stadia van psychologische ontwikkeling die we als mens doorlopen en maakt daarbij ook zichtbaar wat mogelijk nog in het verschiet ligt. Hiermee wordt een heldere kijk op je loopbaan en op je persoonlijke leven mogelijk. Behoeftes en waardes mogen zich immers ontwikkelen tijdens een mensenleven. Het onderzoek helpt je om je te richten op meer dan je huidige behoeftes en je krijgt beeld van wat nodig is om aan toekomstige behoeftes in de context van jouw waarde-ontwikkeling te kunnen voldoen. Het denken vanuit dit kader laat je ook zien in welk stadium jouw organisatie zich bevindt en maakt duidelijk of de omgeving waarin jij je beweegt bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

 

De Cultural Transformation Tools (CTT)  zijn ontwikkeld door het Barrett Values Centre en behoren tot de meest diepgaande  culturele  meet- instrumenten die beschikbaar zijn op de markt. Met behulp van het '7 levels of Consciousness model',  kan  persoonlijke transformatie meetbaar gemaakt worden en in lijn gebracht met de culturele transformatie waarop jij als leider wilt inzetten.

Het gaat om een waarde gedreven benadering, waarmee een diepgaand persoonlijk en professioneel transformatieproces wordt gefaciliteerd.

 

 

 

 

            "Values are much more than 'what is important', they are the energetic drivers of our aspirations and intentions.

They are the source of all human motivations and decision-making."                  

Richard Barrett