Julia Blauwkuip (1958)

 

Na een letterenstudie aan de Rijksuniversiteit Leiden volgde een veelzijdige loopbaan. Ik houd van variatie en loop snel warm voor nieuwe mensen en zaken. Zelf heb ik enige malen het roer in mijn loopbaan om gegooid. Zo was ik directeur van een internationaal opererend productiebedrijf en vervulde ik verschillende  rollen in de zakelijke dienstverlening,  Zo ontstond een brede en nog steeds voortgaande ontwikkelingsweg.

 

Sinds 2000 werk ik als executive coach en begeleid ik professionals, managers, directeuren en ondernemers bij het effectief vervullen van hun professionele rol en het versterken van hun persoonlijk leiderschap. 

Naast het begeleiden van individuele cliënten, werk ik graag met groepen en geniet ik van een rol als procesbegeleider, intervisie begeleider, teamcoach of trainer.

Geïnteresseerd in wat mensen beweegt, is mijn doel steeds om potentieel te ontdekken en persoonlijke groei te faciliteren. Ik houd ervan om mijn ervaring te delen en kennis over te dragen. Van nature enthousiast en een associatief denker, sta ik in mijn kracht wanneer er een beroep wordt gedaan op mijn creativiteit en er antwoorden gezocht worden op complexe vragen. Ik weet in groepsprocessen taboes te doorbreken en word er blij van, als we er in slagen om de dialoog (weer) op gang te brengen. Graag zet ik mijn energie en ondernemingszin in om mensen en zaken in beweging te krijgen.

Vanuit een groot vertrouwen in de eigen kracht van ieder mens, ben ik erop gericht om individuen en groepen te helpen hun zelfsturing te vergroten en hun leiderschap effectief vorm te geven. Hiertoe zal ik bevragen en luisteren, spiegelen en stimuleren, confronteren zonder oordeel. Vanuit een flinke dosis levenservaring kan ik me gemakkelijk aanpassen aan mensen en omstandigheden. Ik houd ervan om samen heldere doelen te stellen en keuzes te maken. Daarbij wordt ik gesteund door een goed observatievermogen en een sterk ontwikkelde intuïtie. Aandacht en zorgvuldigheid staan voorop.

 

Ik ben moeder van 3 volwassen kinderen, woon samen met Roy en labrador Charley aan de rand van Arnhem Ik geniet van natuur en cultuur en houd van reizen, lezen, lopen, muziek, yoga en het creëren van sieraden. 

Download
C.V. Julia
CV compleet 2023.pdf
Adobe Acrobat document 220.9 KB

"I am not a teacher, only a fellow traveller of whom you asked the way.

I pointed ahead - ahead of myself as well as you"

Richard Barrett