Coaching & persoonlijke ontwikkeling

Ontmoeten . Ontdekken . Ontwikkelen .

Heb jij behoefte aan een bredere kijk en een dieper inzicht? Mag ik jou dan ontmoeten ?  Ik ben nieuwsgierig naar je beweegredenen, je kracht en je beperkingen. Vanuit welke waardes geef jij jouw leven vorm? Welke vraag brengt je hier?    

Graag wil ik met jou ontdekken welke paradoxen jij kent in je bestaan? We kunnen de diepte ingaan en spreken over wat voor jou wezenlijk is.  Maar we kunnen ook gewoon aan de slag gaan met concrete vragen en praktische onderwerpen. Wat valt er bij jou te ontwikkelen?  Ik houd ervan om dat wat ingewikkeld is te helpen ont-wikkelen. Graag loop ik een stukje met je mee om je te bevragen en te spiegelen. Ongetwijfeld hebben we van alles te bespreken samen.

 

Mensen, van young professionals tot en met executives, gaan met mij het gesprek aan over uiteenlopende thema's  op werkgebied  of in hun privé bestaan; het heeft vaak veel met elkaar te maken. Het gaat over persoonlijke waardes en persoonlijk leiderschap.

Gelukkig heb ik het nodige gezien in mijn leven, een stevige professionele ervaring op gebouwd en me theoretisch en praktisch ontwikkeld. Dit alles breng ik mee naar onze gesprekken. Het is mijn passie om persoonlijke groei te faciliteren. Ik geloof dat levensvreugde en zingeving gaan over de expressie van ons zelf als autonoom wezen in verbinding met de mensen en de wereld om ons heen. Hier kunnen we steeds weer inspiratie opdoen en nieuwe ideeën ontwikkelen; zo wordt het mogelijk om onze maat ten volle in te nemen en om vorm te geven aan onze persoonlijke en collectieve verantwoordelijkheid.

 

Ik werk vanuit een brede inspiratie, met verschillende instrumenten en methodes. Als loods ben ik getraind in diverse begeleidingsvormen. Meer hierover vind je o.a. in mijn profiel en c.v.

 

Je bent van harte uit genodigd om kennis te komen maken. Dan kijken wij samen hoe een voor jouw passend traject eruit kan zien qua inhoud, looptijd en kosten.

 

 

                                                                                       "When I let go of what I am, I become what I might be"  

                                                                                                                                                         Lao Tzu


Julia Blauwkuip

Van Ruisdaelstraat  2

6814 KX  Arnhem

+31(0)6 2240 6276

julia@blauwkuip.info