Loopbaanbegeleiding & professionele ontwikkeling

Loopbaanontwikkeling is een levenslang dynamisch proces. Bij jou leven misschien vragen over je loopbaan je bent wellicht op een keerpunt aan geland. Er moet een andere richting komen of een nieuwe invulling aan je bestaande werk gegeven worden. Het gaat om je arbeidsidentiteit: Wie ben jij en welke bijdrage heb jij aan je organisatie en aan de wereld te geven? Het helpt vaak om samen te reflecteren op jouw rol in je omgeving en op de vraag of en hoe jij in je werk uitdrukking kunt geven aan wie je ten diepste bent. Misschien zoek je nieuw werk, dat zou moeten aansluiten bij jouw waardes of het werk dat je doet moet weer waardevol worden;  of je wilt je echt thuis voelen in je nieuwe functie, zodat jij er kunt excelleren.

 

Het mooiste is om er vanuit een integrale visie naar te kijken: Wat wil ik en waarom? Wat doe ik en waarom? Waarom doe ik niet wat ik wil? Op welke wijze wil ik doen wat ik doe?

Een van de thema's is jouw persoonlijke effectiviteit, ongetwijfeld wil jij je potentieel optimaal benutten. Soms speelt er overspanning of burn-out en is het van belang om te werken aan balans,  life management en stress-reductie. Herijken op je inspiratiebronnen en het hervinden van je vertrouwen is dan een van de wezenlijke processen. Het kan gaan over samenwerken, of over het aangaan van een gesprek binnen je organisatie. Misschien wil je gaan solliciteren en wil jij met je presentatie jezelf memorabel maken.

 

Als ervaren loopbaancoach denk ik graag met je mee. Je zult in mij een steunende en realistische gesprekspartner vinden. Ik werk biografisch dus we beginnen meestal bij het begin: Waar kom je vandaan en wat is de rode draad in jouw leven en loopbaan? Samen we bespreken we wat jouw wensen zijn en wat een mogelijke passend traject is.  

                                                        

 

"It is not who you think you are that holds you back, it is who you think you're not"

                                                                                                                                                       Denis Waitley

Julia Blauwkuip

Van Ruisdaelstraat  2

6814 KX  Arnhem

+31(0)6 2240 6276

julia@blauwkuip.info